Jasmijn Gimbrère

WTA Ranking singles

Titels

WTA Ranking doubles

Partners

Mijn naam is Jasmijn Gimbrère, ik ben 22 jaar oud en ik ben professioneel tennisster. Ik ben geboren in Niebert, een klein dorpje vlakbij Groningen en heb daar tot mijn 17e getraind. Daarna ben ik naar Den Haag gegaan om te trainen. Ik train momenteel bij Sportcentrum Leeuwenbergh met mijn trainer Gerard van Hellemondt. Ik huur een kamer in Voorburg, vlakbij de tennisbanen.

Mijn doel is om in het enkelspel de top100 van de wereld te halen. Ik doe er alles aan om dit doel te bereiken, ik probeer elke dag een beetje beter te worden. Voor mij zijn hard werken, sportiviteit en plezier hele belangrijke waarden die mij verder helpen. Bij tennis komt er erg veel geregel bij.

Als sporter ben je het liefst alleen bezig met je sport en bijvoorbeeld al het administratiewerk zit ik totaal niet op te wachten. Daar is Joeri een ontzettend grote hulp bij, hij neemt mij werk uit handen waar ik geen tijd voor heb. Ook helpt hij me bijvoorbeeld bij het bijhouden van statistieken waar ik voor volgende wedstrijden weer wat aan kan hebben. Ik ben hem heel dankbaar voor alle hulp.

Sponsormogelijkheden

Het belang van partners

Tennis is een dure sport; naast talent spelen financiën een belangrijke rol om de ladder naar de top 100 van de wereld te beklimmen. Buiten de top 100 wordt wel prijzengeld verdeeld, maar gaat het om relatief kleine bedragen en internationale toernooien waarvan de reis- en verblijfkosten zelfstandig moeten worden vergoed. Daarnaast zit de tenniskalender erg vol, het is in theorie mogelijk om 51 toernooien per jaar te spelen. Helaas is dat niet echt bevorderlijk voor het fysieke gestel van een sporter en wordt ze daar ook niet beter van. En juist dat laatste is essentieel om verder te komen en waarom sponsoren in het tennis een unieke belangrijke rol innemen.

In het geval van Jasmijn zouden extra inkomsten door sponsoring vooral kunnen helpen bij de volgende zaken;

Het mee laten reizen van haar coach en staf. Inmiddels is ze gewend om in haar eentje te presteren bij toernooien van Zweden tot Burundi, maar om goed te kunnen analyseren wat er fout gaat bij verliespartijen en zo te groeien zou de aanwezigheid van haar staf zeer waardevol zijn. Uiteraard brengt dit ook reis- en verblijfkosten met zich mee die vergoed moeten worden.

Uitbreiden van analyse capaciteit. Elke sport maakt in toenemende mate gebruik van opnames en daaropvolgende analyse van de beelden. Dit vraagt uiteraard om goed videomateriaal, tijd en menskracht om de analyses uit voeren.

Daar staat tegenover dat het steunen van een professionele atleet enorme voordelen voor uw organisatie met zich mee kan brengen. Niet alleen fungeert een atleet als

Wilt u zich aansluiten bij deze droom? Kijk hieronder naar de voorbeelden van sponsormogelijkheden en neem contact op. Gezamenlijk kijken we dan wat het beste bij uw wensen en mogelijkheden zou passen en plannen we een kennismaking met Jasmijn in.

Weet u niet of sponsoring een juiste keuze voor u is? De voordelen van sportsponsoring staan beschreven op deze pagina.